Vad mina fantastiska klienter tycker

5/5

"Utvecklat mig på många sätt"

Mitt samarbete med Carina har utvecklat mig på många sätt. Hon har lärt mig att man kan må bra under en diet Hela tiden. Hon har ett fantastiskt synsätt på balans vilket gör att vi som klienter lär oss hur vi kan både vara med på festligheter och dieta samtidigt. Med Carina är det alltid hälsan i fokus och långsiktiga mål. Det är ett nöje varje vecka att få feedback och planera nästkommande vecka. Carina har en rak kommunikation med ett glatt humör vilket är den bästa kombon för mig personligen.
– Jessica

5/5

"Carina gör en motiverad och nyfiken"

”Vårat samarbete är toppen! Carina är ärlig, rak och mycket peppande! Inga konstigheter med kost och träning, bra upplägg inom båda delarna. Carina gör en motiverad och nyfiken på att hela tiden utvecklas till sitt bästa jag. Att ha någon annan till coach finns inte på världskartan. Carina är helt enkelt grym!”
– Sandra N

5/5

"Pedagogisk och tydlig"

”Carina är pedagogisk och tydlig i vad hon förväntar sig av en, vilket gör det lätt och roligt att följa hennes tränings- och kostupplägg. Hennes positiva inställning till att allt går och att man kommer lyckas gör att man blir otroligt inspirerad och får en att alltid vilja göra det lilla extra. Inga frågor är för dumma att ställa till Carina, hon tar sig alltid tid att svara och förklara.”
– Ewa

5/5

"Resan är så mycket roligare med Carina"

”Carinas tränings och kostupplägg är väldigt flexibelt och går lätt att anpassa till dom omständigheter som kallas livet. Hon lägger upp en hållbar struktur, men jobbet gör du själv. Ett ständigt bollplank som delger sig av sin erfarenhet och kunskap i balans med motivation. Allt bygger på eget ansvar men resan är så mycket roligare med Carina.”
– Lisa

5/5

"Otroligt kunnig"

Carina är otroligt kunnig på allt som rör träning och kost, och hjälper en när man behöver det. Jag skulle ALDRIG välja en annan coach än Carina Isaksson.
– Sandra

5/5

"Lärt mig hela grunden"

”Carina har lärt mig hela grunden till mitt synsätt till fitness och jag har blivit drillad med distans och balans från dag 1. Efter 3 tävlingssatsningar har jag aldrig varit ens i närheten av att vara ”fitnessutbränd” och jag har inte heller haft världens cravings under eller efter tävling, för jag har kunnat äta det mesta. Man ska dock vara medveten att det finns få som är så ärliga som Carina, så om det kan låta ”slappt” kan jag meddela att så är inte fallet. Jag har Carina att tacka till hela min grund, som jag själv har fortsatt att utveckla på egna ben.”
– Alexandra