Från fitnessatlet till Personlig Tränare

Jag har varit elittävlande inom fitness sedan 1990, och jobbat som PT och kostrådgivare sedan 2002.

Under den tiden har jag träffat och hjälpt massor av människor som alla haft olika förutsättningar, men som drivits av lusten och behovet av någon sorts förändring. Antingen i sitt sätt att motionera och träna, eller i sitt sätt att se på sin kost.
Eller, som är allra vanligast, både och.

Som PT och coach har jag två olika inriktningar:

För den vanliga människan
Där målen varierar, men där en bättre och mer effektiv hälsa och fysik är det primära.

För den tävlande individen
Vanligtvis i någon av alla våra fitnessgrenar, där en specifik tävlingssatsning ofta är målet.

Oavsett vem du är och hur ditt behov ser hur så kan alla mina tjänster antingen erbjudas online i olika former av månadspaket (några dessutom med upprepade fysiska konsultationer), eller i specifika avgränsade program eller upplägg.

Några av mina grundprinciper:

Effektivt
Mina råd och tekniker är effektiva och verkningsfulla. De är helt fria från vad jag betraktar som hittepå och annat trams. Istället genomsyras de av faktabaserad forskning och flerårig personlig erfarenhet. Dessutom är jag allergisk mot allt vad tidsslöseri heter. Därför kommer jag att pusha dig hårt och dessutom följa upp dig som en igel.

Enkelt
Det ska vara enkelt att ta sig i form, och att hålla sig där. Därför kommer jag alltid att ordinera dig enkla och lättfattliga övningar och tips. I en förlängning ska du dessutom ges alla nödvändiga verktyg för att själv ta ansvar för din kost och din träning.

Roligt
Den bästa träningen är den som blir av säger de, men jag menar att den dessutom måste vara fylld av glädje och lust. Det betyder inte att träningen är en dans på rosor eller lätt. Men att kunna hitta skrattet mitt i en pulshöjande burpee, eller att känna glädjen i att sätta personligt rekord i marklyft är enligt mig en viktig drivkraft,

Hälsocoaching

Månadsabonnemang

1 500:- per månad

OBS! Ingen bindningstid.

Har du frågor?

Kontakta mig på
carinaisakssonpt@gmail.com

Copyright © 2021 Carina Isaksson- All Rights Reserved